Thursday, April 26, 2007

sunt un rebut al societatii


Sunt un viitor infractor, profilul meu psihologic asa ma incadreaza.

Spun asta pentru ca tocmai am fost prins savarsind o mare crima. Cel mai naspa e ca am facut acest pacat intr-un loc public: biblioteca FEAA.

Detectivul a fost pe faza si am fost prins.

Acum incepe cel mai teribil lucru de care ati auzit vreodata in viata voastra.

Ce am facut? Am stat mai mult de o ora in biblioteca (ceea ce nu prea mi se intampla des) si "am modificat fraudulos configuratia unui calculator"(barbosul) introducand un memory stick pe care mi-am luat ceea ce lucrasem in acel timp.

Va dati seama de gravitate? Ca eu tot nu :P si refuz sa inteleg decizia (chiar daca la baza are regulamentul bibliotecii - uneori absurd) de a nu mai intra in biblioteca o luna.

Si cu cat patos imi explica "barbosul"(asa l-am numit) si imi tot arata regulamentul ca am gresit.

Nu am ce face. Ma conformez si imi voi ispasi cu cainta pedeapsa.

SUNT UN CRIMINAL!!!!!

3 comments:

Anonymous said...

baga-ti picioarele in facultatea asta care observa doar infractiuni de genul careia ai mentionat. nu conteaza ca altii fura ca-n codru tot ce pot si instiga la furat, ceea ce ai facut tu e de o gravitate rara si trebuia pedepsit cu inchisoarea, dar ai avut noroc. FEAA=facultatea de efractii si administrarea analfabetilor. ar trebui impuscati toti din fak ca sa se schimbe ceva, ai grija in continuare in jungla asta...

Anonymous said...

Lasa Ionutz inca nu ai ajuns la stadiul de "criminal".Nu shtiu ce parere ai de tipa aia care shi a furat mouse-ul dintr-un laborator:)) A fost intrerupt o perioada accesul la net shi nici nu puteai sa intri in biblioteca sa-tzi salvezi ceea ce lucrai:))) dar inspectorul "Barbos" a cautat vreo` 2 saptamani pe filmarile din salile de seminar shi a gasit infractoarea , dupa doua saptamani mouse-ul a fost recuperat shi biblioteca shi-a reinceput activitatea in regim normal, la fel shi laboratoarele :)))acum nu shtiu despre pedeapsa:))

Anonymous said...

http://senator.weblog.ro/2007-10-25/204473/Sta%C5%A3ie-liber%C4%83.html pe aceiasi tema, acelasi personaj... :D have fun